FEESTDUO Happy Ouwer

Boeken voor Carnavalsfeesten

Carnaval 2024 staat voor de deur en dat betekent feest, vlaggetjes en confetti! Als je op zoek bent naar de beste Nederlandstalige meezingers om de tent op z’n kop te zetten, ben je hier aan het juiste adres.

FEESTDUO Happy Ouwer bestaat uit twee ervaren entertainers die al jarenlang de carnavalsscene veroveren. Met hun aanstekelijke muziek en interactieve shows weten zij jong en oud te vermaken.

Met een tapeact van 30 minuten vol energie en enthousiasme, kun je gegarandeerd meezingen en je handen in de lucht gooien. Het motto voor dit jaar is 111%feest, wat betekent dat het feestniveau door het dak zal gaan!

En laten we vooral de muziek niet vergeten. Of het nu gaat om klassiekers zoals “zo stil in mij” of “ in ons café ” of een medley van bekende hits, de muziek zal dienen als jouw engelbewaarder tijdens dit carnavalsfeest.

Dus trek je feestkleding aan, bereid je voor op een avond vol plezier en maak je klaar om mee te zingen met de beste Nederlandstalige meezingers. Carnaval 2024 belooft een onvergetelijk feest te worden!

Laat carnaval dit jaar knallen met Happy Ouwer!!!

Bekijk compilatie carnaval 2023

Een video verteld u veel meer dan een verhaal.

Bekijk compilatie carnaval 2023

Een video verteld u veel meer dan een verhaal.

Maak je Carnavalsfeest compleet met HappyOuwer!!

Vragen? neem gerust contact op!

Chat openen
CHAT VIA WHATSAPP
Hi,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!